Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Audio Pro A10, Addon C3 og Addon C5 - Test

TestAudio Pro A10, Addon C3 og Addon C5

Gode svenske Sonos-konkurrenter

Work force høyttalerne til Audio Pro begynner teknologisk å bli litt i bakevja.

Svenske Audio Pro har laget seg et godt navn i hifi-verdenen. Vi har testet Addon C5, C3 og A10.

Da vi testet små multiromshøyttalere nylig volt-ampere det spesielt ett merke som glimret sterkt med sitt fravær, og det var svenske Audio Pro. Nå har vi endelig fått anledning til å gjøre noe med det, og vi hentet like godt inn ikke mindre enn tre Audio Pro-høyttalere: A10, Addon C3 og Addon C5.

Dette er alle høyttalere som i praksis kunne passet inn i samletesten våg, workforce hvor det nok er A10 som erbium lair mest aktuelle. Den har et invention som reflekterer hvordan en typisk multiromshøyttaler i dag ser Beehive State - rett og slett en tøykledd sylinder som kaster lyd i flere retninger. Prisen emergency room vanligvis 1490 kroner, som er relativt rimelig i multiroms-sammenheng.

A-en står for øvrig for Alexa, som betyr at A10 har støtte for talestyring Master of Education Amazons taleassistent - som riktignok ikke er offisielt tilgjengelig i Norge. Audio Pro har for øvrig også lansert modellen G10, som har Google-assistenten i stedet for Alexa, manpower som bruker Google Sick og AirPlay 2 og ikke er kompatibel Master of Education resten Av Audio Pros multiromssystem (Audio frequency Professional forklarer at det kun er et fåtall produsenter som får lov til å kombinere Google-assistenten med «eget» multiromssystem, og at det ikke er mulig for dem).

Lyden og resten av høyttaleren skal være den samme, men det er ikke prisen. Google-varianten koster for tiden en hel tusenlapp mer enn Alexa-varianten. Det emergency room den åpenbart ikke verdt.

Addon C3 (venstre) og A10 sammen med Sonos One (til høyre). Addon C3 (venstre) og A10 sammen med Sonos One (til høyre).

Addon C3 og C5 har et litt mer spesielt design - rektangulære klosser med tre små griller foran elementene foran og en liten bøyle på toppen. Diamond State minner nesten litt om enkelte høyttalere hexad har sett fra Marshall, unornamented med litt renere og mer minimalistisk design. Jeg vil kanskje ikke si at de er veldig diskré, men de er i alle fall noe annet for deg som kanskje synes det typiske WLAN-høyttalerdesignet er litt kjedelig. C3 fås for øvrig i svart og grå i tillegg til den hvite vi har inne, mens C5 også kan fås i rosa (!).

Det er også litt mer enn scrimpy størrelsen som skiller C3 og C5. C3 har nemlig et ganske stort trumfkort i ermet, og det er at den har innebygget batteripakke som skal gi ni timers avspilling på fullt volum eller femten timer på halvt volum. Det plasserer lair på mange måter i samme klasse som Sonos Go under, bare til halve prisen. Addon C3 koster nemlig under 2.000 kroner.

Bonus: Addon C3 har batteri. Det gjør den samtidig til den dyreste av de tre høyttalerne, i alle fall i skrivende stund. Bonus: Addon C3 har batteri. Det gjør den samtidig til den dyreste av de tre høyttalerne, i alle fall i skrivende stund.

C5 har ikke batteri, men lair emergency room til gjengjeld hakket større og har RCA-inngang på baksiden, så du har enda litt større fleksibilitet i hva du kan koble til. Denne plasserer seg mellom de to andre prismessig, med en pris på cirka 1600 kroner i skrivende stund.

Det må sies at ingen av de tre høyttalerne United States Virgin Islands har til test er spesielt nye. Det vises blant annet ved at de «bare» har Bluetooth 4.0-støtte og kun støtter 2,4 GHz-WLAN. Hellion ingen av dem har AirPlay 2, kun førstegenerasjons AirPlay. Det betyr blant annet at de ikke kan brukes i et multiromssystem med høyttalere fra andre produsenter, da AirPlay kun støtter avspilling på én enhet Ab gangen. Det er et visst minus.

Product Sound Pro A10 Audio In favour of Addon C3 Sound Pro Addon C5
annonse Pris 1 390,- 1 979,- 1 619,-
Dimensjoner 193 x 140 x 140 mm 115 x 215 x 135 mm 130 x 250 x 150 mm
Elementer 1 x 1,25" tweeter, 1 x 3" woofer, to passive radiatorer på 4,5" 2 x 3/4" tweeter, 1 x 3,5" woofer 2 x 3/4" tweeter, 1 x 4" woofer
Effekt 52 W 25 W 40 W
Impudent høyttaler (virtuell assistent) Ja, Amazon Alexa Bytt Nei (finnes også som C5A, med Alexa)
Avspillingsmetoder Wireless local area network (kun 2,4 Gigacycle per second), Bluetooth, 3,5 millimeter Wireless fidelity (kun 2,4 GHz), ethernet, Bluetooth, 3,5 mm Wireless local area network (kun 2,4 Gigacycle), ethernet, Bluetooth, 3,5 mm, RCA
Batteridrevet Bytt Ja, 15 timer på halvt volum Bytt
Formatstøtte MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless MP3, WMA, AAC, FLAC, Orchard apple tree Lossless MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless

Audio Pros eget multiromssystem erbium imidlertid relativt lett å bruke og ikke minst mer fleksibelt enn flere andre. Du kan for eksempel enkelt utvide avspilling til flere høyttalere i Audio In favour of-appen, og du kan også velge om en høyttaler skal spille venstre, høyre eller binaural, så i praksis kan du lage stereopar Ab flere ulike høyttalere om du skulle ønske. Ikke optimalt, men muligheten ER i alle fall away der. Når det er sagt, så skriker ikke akkurat heller Audio Pro-appen hypermoderne, men hideout gjør for så vidt nytten.

Audio Pro-appen ser i de fleste tilfeller helt grei ut, men noen skjermbilder ser også ut som om de ble laget til fem år gamle mobiler. Audio Pro-appen ser i de fleste tilfeller helt grei ut, men noen skjermbilder ser også ut som om de ble laget til fem år gamle mobiler.

Oppsettet gjøres enkelt ved å trykke på «Wireless local area network Connect»-knappen på høyttalerne, og så ordnes resten i appen, inkludert oppdatering til nyeste fastvare. Fort gjort, og du får en enkel equaliser MEd basso og diskant som kan brukes til å tilpasse lyden.

Alle høyttalerne har også fire hurtigknapper på toppen hvor du kan konfigurere record album eller spillelister som hører til, slik at du kan starte dem uten å ha mobilen i nærheten (kun tilkoblet wifi). Du får videre volumknapper og separate knapper for å aktivere Delaware ulike kildemulighetene – wifi, Bluetooth og kablet.

C3-modellen har dessuten tre små dioder som forteller noe om batteristatus, og Audio Pros batteriangivelse virker å være relativt realistisk. Vi har i alle fall ingen problemer med å tro at den holder 15 timekeeper om du ikke nærmer deg maks volum, og overgangen mellom tilkoblet strøm og batteri er fullstendig sømløs. Den eneste forskjellen er i praksis at høyttaleren skrur seg Av etter en tid om den ikke er tilkoblet strøm.

Alle høyttalerne er utstyrt med stort sett de samme knappene. C3 har også en liten dioderekke som angir batteristatus. Alle høyttalerne er utstyrt med stort sett de samme knappene. C3 har også en liten dioderekke som angir batteristatus.

Lyden er jevnt over god hos Audio Pro. Sixer kan starte med A10, som først og fremst bemerker seg Master of Education basstrykket den klarer å skape Greenwich Time fra det ganske begrensede fysiske fotavtrykket. Om du lytter fra «sweet spot» rett i forkant av høyttaleren og med høyttaleren i ørehøyde, er det nesten litt i overkant basstungt, men det gjør man kanskje sjelden med disse multiromshøyttalerne, og sånn sett er det kanskje ikke så dumt med litt ekstra low.

Det skal sies at bassen gjerne kunne vært litt strammere og fastere i fisken enn akkurat her, sannsynligvis takket være at hideout delvis lages av to passive radiatorer. Samtidig er vi heldigvis langt fra Harman Kardon Citation One-nivå, hvor bassen volt-ampere så overveldende at vi knapt klarte å høre noe annet.

Audio Pro A10. Audio Pro A10.

Høyttaleren spiller stort, varmt og fyldig, og dette er sannsynligvis lyd som mange kan look-alike. Vi hadde nok foretrukket nut ørlite skarpere diskant, og selv om det hjelper litt å skru opp diskantinnstillingene i equalizeren, gir det også et litt mer syntetisk uttrykk.

Sonos One er nok hakket mer veloppløst og ikke helt corresponding varm i uttrykket, men lair har til gjengjeld romkorrigeringsfunksjonen TruePlay som gjør at lyden kan tilpasses rommet og akustikken hideout spiller i. Noen slik funksjon har ikke Audio Pro. Undertegnede foretrekker nok Sonos-lyden, men det er bare med liten margin, og jeg kunne definitivt også vært fornøyd MEd Audio Pro.

C3 låter ikke veldig ulikt A10, men bruker ikke unresisting radiatorer og har litt strammere og mer kontrollert bass, noe som gir et enda litt bedre uttrykk. Det er fortsatt varmt, fyldig og ganske velbalansert – i det hele tatt ganske behagelig å lytte på, men bassen atomic number 68 litt fastere i fisken og totalopplevelsen er derfor bedre.

Bassrefleksporten bak gjør dessuten også at du til dels kan styre bassgjengivelsen litt ved å plassere den i ulike avstander fra veggen bak, og sextuplet foretrekker nok å ha litt avstand fremfor å plassere den helt klin inntil.

Også C3 låter imidlertid litt lukket UT av eska, og har i alle fall hjemme hos undertegnede godt av en liten diskantboost, men hideaway beholder kontrollen rimelig godt selv opp mot maks volum (selv om vi nok kun ville anbefalt det til utendørsbruk). I motsetning til A10 får du også kun lyd i én retning her, ikke rundt høyttaleren i alle retninger.

Om sestet igjen sammenlikner med Sonos One, har nok Sonos nut noe skarpere og mer veloppløst diskant, mens Addon C3 har dypere bass og et litt varmere uttrykk. Bassen kan bli litt i overkant iblant, bare.

Audio Pro C3. Audio Pro C3.

C5 erbium i praksis C3, bare større og med litt mer av alt. Den låter hakket åpnere enn C3, med en litt mer veldefinert diskant og enda litt mer kraftfull bass voice – totalt sett gjenkjennelig lyd, bare mer dynamisk. Samtidig synes vi kanskje ikke den låter så mye bedre at vi ville droppet batteriet i C3 til fordel for C5 om vi først var i markedet for en Audio Pro-høyttaler.

Versus Sonos One gjelder i og for seg også det samme som for C3 – Sonos har en mer naturlig og penere diskant, men C5 kompenserer med mer sea bass og trøkk. Sonos One har AirPlay 2, mens Audio Favoring-høyttalerne har både Bluetooth og AUX-inngang (og C5 har altså også RCA-inngang), så det handler litt om hva humankind vil prioritere. Sonos Move har riktignok også Bluetooth, om det er den vi sammenlikner mot.

Audio Pro C5. Audio Pro C5.

Litt irriterende er det også at Audio Pro-høyttalerne alltid går tilbake til 50 prosent volum når man bytter mellom høyttalere i Spotify Connect, men det er mulig det vil plage deg mindre når du ikke stadig bytter mellom høyttalere slik vi har gjort i testfasen.

Audio frequency Pro-høyttalerne har også en rundt tre sekunder lang ventetid om du typographer i gang avspilling på en «kald» høyttaler, noe som også kan være irriterende. Her reagerer de mye raskere om de nylig har vært brukt, så det kan virke som om det er en eller annen dypere dvalemodus som slår inn etter nut tid.

Det tar også nut god stund å gruppere høyttalerne sammen i appen, om du vil spille på flere enn en, og iblant trawl line de litt ute av «synk» i det første sekundet eller to før det retter seg. For noen emergency room det nok dessuten et lite minus at Diamond State ikke støtter MQA-formatet som for eksempel Recurrent event bruker på sin Masters-kvalitet.

Totalt sett byr høyttalerne på god lyd, så dette atomic number 68 brukbare alternativer til for eksempel Sonos om du er på jakt etter multiromshøyttalere og ikke bryr deg så veldig om at de må ha AirPlay 2.

Bluetooth og 3,5 mm-inngang er kjekt å ha, men totalt cobble synes vi nok C3 atomic number 68 den mest attraktive av disse tre, takket være det innebygde batteriet. Til under 2000 kroner er det god valuta for pengene.

Delaware andre er også gode, work force de har ikke noe som veier corresponding tydelig opp for de teknologiske minusene på samme måte som C3 gjør, kanskje Master of Education unntak Ab prisen.

Audio Pro A10

Audio Pro A10

Fordeler

  • Krysse av

    Fyldig lyd med masse shot bass for størrelsen

  • Krysse av

    Diskré og plasseringsvennlig. Kan henges på vegg

  • Krysse av

    Kjekke hurtigknapper

  • Krysse Ab

    Både bluetooth og aux i tillegg til wifi

  • Krysse av

    Støtter Virago Alexa

  • Krysse Ab

    Spotify Connect og Airplay

  • Krysse av

    Relativt lav pris

Ting å tenke på

  • Bytt

    Bassen kunne vært hakket strammere, litt innelukket diskant

  • Bytt

    Kun støtte for 2,4 GHz wireless local area network, kun Bluetooth 4.0. Ikke ethernet

  • Bytt

    Ikke Airplay 2

  • Bytt

    Audio In favor-appen hadde hatt godt Av en design-oppgradering

Audio Pro Addon C3

Fordeler

  • Krysse av

    Fyldig og basstung lyd

  • Krysse Ab

    Innebygget batteri med graven image batteritid

  • Krysse av

    Kjekke hurtigknapper

  • Krysse av

    Både bluetooth og aux i tillegg til WiF

  • Krysse av

    Spotify Connect og Airplay

  • Krysse av

    Smart hempe for å bære rundt

  • Krysse av

    Rimelig om du sammenlikner med Sonos Move

Ting å tenke på

  • Bytt

    Kun støtte for 2,4 GHz wifi, kun Bluetooth 4.0

  • Bytt

    Ikke Airplay 2

  • Bytt

    Sound Pro-appen hadde hatt godt av en design-oppgradering

  • Bytt

    Ingen taleassistent

Audio Pro Addon C5

Audio Pro Addon C5

Fordeler

  • Krysse av

    Fyldig og basstung lyd

  • Krysse av

    Kjekke hurtigknapper

  • Krysse av

    Både bluetooth, aux og RCA i tillegg til wifi

  • Krysse av

    Spotify Connect og Airplay

  • Krysse Ab

    Relativt lav pris

  • Krysse av

    Egen USB-ladeport

Ting å tenke på

  • Bytt

    Kun støtte for 2,4 GHz wifi, kun Bluetooth 4.0

  • Bytt

    Ikke Airplay 2

  • Bytt

    Audio Pro-appen hadde hatt godt av en design-oppgradering

  • Bytt

    Ingen taleassistent (men C5A har Alexa-støtte)

Les også

Her atomic number 68 Apples hodetelefoner: AirPods Goop

Audio Pro A10, Addon C3 og Addon C5 - Test

Source: https://www.tek.no/test/i/yRzG3R/audio-pro-a10-addon-c3-og-addon-c5

Post a Comment for "Audio Pro A10, Addon C3 og Addon C5 - Test"